Training Solliciteren met Lef

Solliciteren kan best lastig zijn. Zoveel mensen die op dezelfde vacatures solliciteren. Zie er dan maar eens uit te springen… 

​Heb jij misschien net niet de juiste opleiding, is je werkervaring verouderd, of is er iets anders waardoor de werkgevers niet direct in de rij voor je staan?Wil jij leren om succesvoller te solliciteren en meer resultaat uit je acties halen? Dan is  Talent & Werk wat voor jou! 

​We geven nu al voor het derde jaar achter elkaar deze training voor mensen die beter willen leren solliciteren.

Klantwaardering

Training 8.8

Trainer   9.1. 

Reacties van deelnemers aan eerder trainingen Talent en Werk, Solliciteren met Lef!

“Ik vind Talent en Werk een goede training. Heel knap hoe Marloes in zo’n diverse groep goed oog heeft voor de individu en daar ook op weet aan te sluiten. Ze heeft een mooie oprechte uitstraling als ze voor de groep staat, dat luistert prettig. De training was afwisselend en creatief samengesteld. Ik heb er weer wat bijgeleerd voor het vinden van werk en leuke mensen ontmoet.” 

​”Ik vond dit een hele leuke, zinvolle training. Heb er veel geleerd.”

“Marloes staat heel open voor vragen en is altijd bereid om ook individueel te helpen.”

“Marloes is een professionele trainer, heel enthousiast en behulpzaam. Ik heb er veel geleerd”.

​KOSTEN

Omdat Talent & Werk door Aegon/TKP Pensioenen gefinancierd wordt vanuit het programma van Schulden naar Kansen kun je als deelnemer gratis deelnemen.

​VOOR WIE

 Je woont in Groningen. Je hebt een klein inkomen of ontvangt een uitkering.

WANNEER

De training is 7 weken lang op een vrijdagochtend van 9.00 uur-11.00 uur. De eerstvolgende training start 12 februari 2021. Er is ook een Arabische tolk aanwezig.

LOCATIE

Plutozaal, Plutolaan 329 Groningen

WAT IS MIJN KRACHT?

Ik heb veel kennis over werk vinden en kan mensen motiveren om weer plezier te krijgen in het solliciteren. Daarnaast ben ik laagdrempelig en positief ingesteld. In mijn werk bij verschillende commerciële dienstverleners en gemeenten heb ik al tientallen mensen geholpen naar werk of vrijwilligerswerk. 

Ik ben een langzame hardloopster, experimentele kok en ondernemend mens.