De Training Solliciteren met Lef!

Solliciteren kan best lastig zijn. Zoveel mensen die op dezelfde vacatures solliciteren. Zie er dan maar eens uit te springen… 

Heb jij misschien net niet de juiste opleiding, is je werkervaring verouderd, of is er iets anders waardoor de werkgevers niet direct in de rij voor je staan?Wil jij leren om succesvoller te solliciteren en meer resultaat uit je acties halen? Dan is  Talent & Werk wat voor jou! 

​Voor het derde jaar achter elkaar geven we de training Solliciteren met Lef in Groningen.

Klantwaardering

Training 8.8

Trainer   9.1. 

Reacties van deelnemers aan eerder trainingen Talent en Werk, Solliciteren met Lef!

​”Ik vind Talent en Werk een goede training. Heel knap hoe Marloes in zo’n diverse groep goed oog heeft voor de individu en daar ook op weet aan te sluiten. Ze heeft een mooie oprechte uitstraling als ze voor de groep staat, dat luistert prettig. De training was afwisselend en creatief samengesteld. Ik heb er weer wat bijgeleerd voor het vinden van werk en leuke mensen ontmoet.” 

“Ik vond dit een hele leuke, zinvolle training. Heb er veel geleerd.”

“Marloes staat heel open voor vragen en is altijd bereid om ook individueel te helpen.”

“Marloes is een professionele trainer, heel enthousiast en behulpzaam. Ik heb er veel geleerd”.

KOSTEN

Omdat Talent & Werk door Aegon/TKP Pensioenen gefinancierd wordt vanuit het programma van Schulden naar Kansen kun je als deelnemer gratis deelnemen.

​Het enige wat we daarvoor terugvragen is dat je drie keer een korte vragenlijst van de Hogeschool van Amsterdam invult. Eén keer voordat de training begint, één keer direct na de training en de laatste keer na een half jaar. We kunnen zo de effectiviteit van deze en andere trainingen onderzoeken en zo steeds betere trainingen maken om onze klanten verder te helpen. 

VOOR WIE

 Je woont in Groningen: Je hebt een klein inkomen of ontvangt een uitkering.

WANNEER

​De training is 7 weken lang op een vrijdagochtend van 9.00-11.00 uur

​De eerstvolgende training start 12 februari 2021. Er is ook een Arabische tolk aanwezig.

WAAR

Plutozaal, Plutolaan 329, Groningen

OVER DE TRAINER

​Marloes Tamminga werkt al ruim twintig jaar als coach en trainer op loopbaangebied. Ze heeft veel kennis over werk vinden en kan mensen motiveren om weer plezier te krijgen in het solliciteren. Daarnaast is ze laagdrempelig en positief ingesteld. In haar werk bij verschillende commerciële dienstverleners en gemeenten heeft ze al tientallen mensen geholpen naar werk of vrijwilligerswerk.