Solliciteren met Lef! Ondernemers en werkzoekers

Deze tijden vragen wel wat van je. Misschien heb je net wat minder opdrachten dan eerst. Zijn je opdrachtgevers wat voorzichtig, of moet je ineens online dingen doen. Niet makkelijk. Het kan dan fijn zijn om toch een baan erbij te hebben of misschien zelf helemaal in loondienst te gaan.

Wil je weten hoe het solliciteren er nu aan toe gaat, zodat je, als de juiste vacature voorbij komt, je er klaar voor bent?

Doe dan mee met deze 7 weekse training Solliciteren met Lef!

VOOR WIE

Mensen die wonen in Groningen, of die ondernemen in Groningen en moeite hebben om het hoofd boven water te houden. Mensen die geen ondernemer zijn, maar wel werk zoeken mogen zich ook aanmelden. In overleg gaan we kijken of het bij je past.

ONDERWERPEN

We behandelen eigenlijk het hele arsenaal van solliciteren en jezelf profileren bij mensen die je verder kunnen helpen. We kijken hoe je je cv echt kunt laten knallen zodat je de beste versie van jezelf laat zien. We gaan behandelen hoe je een motivatie schrijft die precies past bij wat zij vragen. Netwerken in allerlei vormen en leren je hoe je een video filmpje kunt maken. Vooral hebben we lol en maken het solliciteren weer leuk en inspirerend.

WANNEER

Woensdag 14 april, 18.30-20.30 uur

Woensdag 21 april, 18.30-20.30 uur

Woensdag 28 april, 18.30-20.30 uur

Meivakantie: geen workshop

Woensdag 12 mei, 18.30-20.30 uur

Woensdag 19 mei, 18.30-20.30 uur

Woensdag 26 mei, 18.30-20.30 uur

Woensdag 2 juni, 18.30-20.30 uur

WAAR

Plutozaal 329, Groningen (in Paddepoel)

KOSTEN

De training wordt betaald uit het Programma van Schulden naar Kansen. Dit programma is er om grote schulden te voorkomen en preventief al wat te doen. Daardoor kun jij deze workshop gratis volgen.

ANDEREN OVER SOLLICITEREN MET LEF

​”Ik vind Solliciteren metLef! een goede training. Heel knap hoe Marloes in zo’n diverse groep goed oog heeft voor de individu en daar ook op weet aan te sluiten. Ze heeft een mooie oprechte uitstraling als ze voor de groep staat, dat luistert prettig. De training was afwisselend en creatief samengesteld. Ik heb er weer wat bijgeleerd voor het vinden van werk en leuke mensen ontmoet.” 

“Ik vond dit een hele leuke, zinvolle training. Heb er veel geleerd.”

“Marloes is een professionele trainer, heel enthousiast en behulpzaam. Ik heb er veel geleerd”.

“Marloes staat heel open voor vragen en is altijd bereid om ook individueel te helpen.”

MEEDOEN

Of meer informatie? App mij op (06) 28 29 28 59 of mail op sollicitatiementor@sollicitatiementor.