Solliciteren met Lol & Lef!

Wil je weten hoe het solliciteren er nu aan toe gaat, zodat je, als de juiste vacature voorbij komt, je er klaar voor bent?

Durf jij je eigen sollicitatievaardigheden eens onder de loep te nemen en het misschien wel wat anders aan te pakken? Ook solliciteren is iets wat veranderdt. Heb jij nog een cv die al jaren meegaat? Je voegt eens wat toe, mara dat is het dan wel zo’n beetje? Dat kan natuurlijk nog steeds, maar er is zoveel meer mogelijk! Wil je leren wat en hoe je dat aanpakt? Doe dan mee aan de nieuwe training Solliciteren met Lol en Lef die start op woensdag 16 juni van 18.30-20.30 uur.

VOOR WIE

Mensen die wonen in Groningen, of die ondernemen in Groningen en moeite hebben om het hoofd boven water te houden. Mensen die werkzoeken of willen wisselen van baan.

ONDERWERPEN

We behandelen eigenlijk het hele arsenaal van solliciteren en jezelf profileren bij mensen die je verder kunnen helpen. We kijken hoe je je cv echt kunt laten knallen zodat je de beste versie van jezelf laat zien. We gaan behandelen hoe je een motivatie schrijft die precies past bij wat zij vragen. Netwerken in allerlei vormen en leren je hoe je een video filmpje kunt maken. We leren je om je goed te presenteren tijdens een gesprek. Vooral hebben we lol en maken het solliciteren weer leuk en inspirerend.

WANNEER

Woensdag 16 juni, 18.30-20.30 uur

Woensdag 23 juni, 18.30-20.30 uur

Woensdag 30 juni, 18.30-20.30 uur

Woensdag 7 juli, 18.30-20.30 uur

Zomervakantie: geen workshop

Woensdag 25 augustus, 18.30-20.30 uur

Woensdag 1 september, 18.30-20.30 uur

Woensdag 8 september, 18.30-20.30 uur

WAAR

Plutozaal 329, Groningen (in Paddepoel)

KOSTEN

De training wordt betaald uit het Programma van Schulden naar Kansen. Dit programma is er om grote schulden te voorkomen en preventief al wat te doen. Daardoor kun jij deze workshop gratis volgen.

ANDEREN OVER SOLLICITEREN MET LEF

​”Ik vind Solliciteren metLef! een goede training. Heel knap hoe Marloes in zo’n diverse groep goed oog heeft voor de individu en daar ook op weet aan te sluiten. Ze heeft een mooie oprechte uitstraling als ze voor de groep staat, dat luistert prettig. De training was afwisselend en creatief samengesteld. Ik heb er weer wat bijgeleerd voor het vinden van werk en leuke mensen ontmoet.” 

“Ik vond dit een hele leuke, zinvolle training. Heb er veel geleerd.”

“Marloes is een professionele trainer, heel enthousiast en behulpzaam. Ik heb er veel geleerd”.

“Marloes staat heel open voor vragen en is altijd bereid om ook individueel te helpen.”

MEEDOEN

Of meer informatie? App mij op (06) 28 29 28 59 of mail op info@sollicitatiementor.nl

Tot ziens!

Marloes Tamminga

Ik help al ruim twintig jaar mensen om succesvol te solliciteren. Daarvoor maakte ik honderden cv’s waarmee mensen beter op gesprek komen. Samen zorgen we ervoor dat je op een relaxte manier de beste versie van jezelf wordt tijdens het gesprek.