Over mij

Marloes Tamminga

Life is better when you’re laughing

Ik probeer in het leven zo veel mogelijk te lachen, om grappige situaties, maar het liefst om mijzelf. Niks zo ontspannends dan een avond lekker hard lachen om niks en om alles. Beter dan dat, wordt het niet toch? 

Ik ben afgestudeerd in arbeids- en familiesociologie aan de RUG. Waarin mij vooral het waarom doen mensen wat ze doen en hoe ontstaat werkgeluk interesseerde. En dat, kan ik je vertellen, blijft een leven lang boeien. Al ruim twintig jaar zit ik op verschillende manieren in loopbaancoaching. Van mensen die nog in een baan zaten en wat anders wilden, tot aan mensen die in de ziektewet zaten en waar werk nog heel ver weg was, heb ik begeleid. Juist mensen die vast zitten weer laten denken in mogelijkheden. Kansen zien waar ze eerst niet waren, dat is voor mij nog steeds iedere keer weer een feestje. 

Met de SollicitatieMentor ben ik een sollicitatiepoetser. Ik fris je sollicitatievaardigheden op zodat je geïnspireerd aan de slag kunt.  Ik help werkwisselaars en ondernemers om zichtbaar te worden op LinkedIn, zodat je nieuwe kansen voor jezelf creëert in plaats van alleen maar af te wachten. Ik geloof erin dat je zelf op pad kunt en al pratend met anderen dichter bij een nieuwe opdrachtgever of werkgever komt. Dus niet afwachten totdat je een nieuwe vacature voorbij ziet komen en daar met vele anderen op solliciteren, maar zelf aan het stuur gaan zitten. Dat is in ieder geval leuker en uiteindelijk ook effectiever. Ik leer jou graag hoe je dat kunt doen. 

​Ik hou ervan mijzelf uit te dagen en doelen te stellen. Op dit moment ben ik mij als profielfotograaf steeds verder aan het bekwamen. Wil je weten wat ik daarmee doe, kijk dan ook op mijn andere site: zuverloesfotografie.