LinkedIn Oppepper

LinkedIn is de plaats om zichtbaar te worden en je potentiële werkgever en collega’s te ontmoeten. Je kunt vanachter jouw pc zorgen dat jij goede tips krijgt om uiteindelijk naar de baan te komen die echt bij jou past.

Belangrijk is dan om een profiel te hebben dat jou goed weergeeft en verkoopt. De juiste acties doen om bij je netwerk in beeld te komen.

​Hoe je dat doet leer ik jou in deze LinkedIn oppepper. We maken  een afspraak waarbij we stap voor stap langs je profiel gaan en kijken hoe je dit kunt verbeteren.

Daarna laat ik je zien wat je kunt doen om beter voor het voetlicht te komen bij jouw netwerk en deze uit te breiden met mensen die jou dichter brengen bij jouw baan.

Mocht je niet in de buurt van Groningen wonen, dan kan de coaching ook prima via zoom plaatsvinden. Ik stuur je een link waarmee we samen naar jouw profiel kijken. Ik leer je stap voor stap waar jij nog kunt verbeteren en wat je kunt doen om effectiever te solliciteren. Hierdoor zal je veel meer rendement uit LinkedIn halen. 

​Jouw Investering

€ 148

Stapelkorting, ook de cv XL? Dan is jouw investering € 250 voor beide.