Aanbod

Er is een werkgever die precies jou zoekt!

Je hebt elkaar alleen nog niet gevonden.

Stralen en je potentie laten zien. Dat weet de natuur echt prima te doen. Wij mensen hebben daar soms wat meer moeite mee. Veel van mijn klanten hebben het. Ik herken het zelf ook. Jarenlang kreeg ik te horen tijdens functionerings gesprekken: “Je doet het goed hoor Marloes, maar laat jezelf wat meer horen en zien tijdens werkoverleggen.”

Ik wilde dat best, maar moest vaak eerst even nadenken voordat ik ergens een mening over had. Ik voelde eerst en daarna kwamen de woorden. Dan was je vaak te laat voor die spitste opmerking die blijkbaar wel gevraagd werd. De maatschappij lijkt introvert zijn niet altijd op waarde te schatten, dus moet je manier vinden waarop je dat zelf wel kan.

Zeker bij het solliciteren kan je introverte kracht je in de weg zitten. Want dat is nu net iets waar je in elk geval jezelf moet verkopen. Moet worden gezien en waar je gekozen moet worden. Niet altijd makkelijk.

Herken jij jijzelf in deze gedachten:

🟡 Ik word er nooit uitgepikt tijdens het solliciteren.

🟡 Waarom zouden ze mij kiezen?

🟡 Wat ik kan is niet echt bijzonder hoor.

🟡 Jezelf verkopen? Dat zal best, maar hoe dan? Ik ben geen verkoper.

🟡 Ik vind solliciteren een lastig iets, wordt er best onzeker van.

🟡 Ik durf niet op te vallen. Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg.

🟡 Ik word niet gezien.

Wil je leren om jezelf op een ontspannen manier in de spotlights te zetten? Boek dan een gratis oriënterend gesprek. Ik denk met je mee naar je mogelijkheden en geef je tips en ideeën.

Wil je na dit gesprek met mij in zee?

Dat betekent dat je (maximaal) vijf online coachgesprekken krijgt.

Voor bedrijven en particulieren gelden aangepaste tarieven. Kun je het niet betalen? In dat geval worden de kosten vaak geheel vergoed vanuit het programma “Een stap vooruit”. Dat betekent dat we altijd een traject vinden die past bij je financiële ruimte.

Ervaringen van klanten​

Beatrijs (CV en Linkedin Light)

“Marloes stimuleert je op een doortastende, positieve manier uit je comfortzone te stappen. En kijkt mee met een open blik. Ze gebruikt de nodige humor om gevoelige zaken luchtig en realistisch te maken.”

Hashem (Workshop Solliciteren met Lef)

“Ik vind het een mooie ervaring. Je hebt een open persoonlijkheid. Je bent goed in het luisteren en dan passende feedback geven. “

Willem (Online Coaching)

“Marloes heeft mij heel concreet tot actie aangezet. Alle gesprekken die ik had gavan mij altijd weer een inzicht waar ik verder mee kon. Super bedankt!.”

Winnifred: (Online coaching)

“Wow Marloes, wat overweldigend, zo’n uitgebreide feedback én advies op maat. Dat doet me goed. Ik loop al vaak aan tegen het halfslachtige in mijn zoektocht, en kon geen knoop doorhakken. Te breed oriënteren maakt duizelig. Nu jij me dit teruggeeft, ga ik nog eens heel simpel langs alle ‘ja’s’ die ik echt graag wil. Om daarop actie te ondernemen. en weer enthousiast te zijn. Dank voor je advies, wordt vervolgd!”

​​Jan: (Training Solliciteren met Lef!)

“Marloes heeft er echt een talent voor om mensen op verschillende manieren te benaderen waardoor ze in actie komen. Dat doet ze op een heel natuurlijke manier. “

Mariet: (Sollicitatiebegeleiding)

“Ik heb Marloes leren kennen als een sollicitatietrainster die met enthousiasme en veel creativiteit ons begeleidt. Ze weet steeds weer te inspireren door ons te voorzien van nieuwe ideeën om onszelf te onderscheiden voor potentiële werkgevers.

Ook heeft ze veel kennis van de markt en voorziet ze mij af en toe van eye-openers. Bijvoorbeeld heb je gedacht aan jezelf profileren op een bepaalde manier. Dit verschaft mij nieuwe inzichten en daardoor haal ik er meer uit dan wanneer ik op eigen houtje aan het solliciteren was geslagen.”

Opgeven:

Marloes Tamminga, De SollicitatieMentor

(06) 28 29 28 59

info@sollicitatiementor.nl