Aanbod

Op zoek naar je droombaan?

Zet nu de eerste stap!

Ervaringen van klanten​

Beatrijs (CV en Linkedin Light)

“Marloes stimuleert je op een doortastende, positieve manier uit je comfortzone te stappen. En kijkt mee met een open blik. Ze gebruikt de nodige humor om gevoelige zaken luchtig en realistisch te maken.”

Hashem (Workshop Solliciteren met Lef)

“Ik vind het een mooie ervaring. Je hebt een open persoonlijkheid. Je bent goed in het luisteren en dan passende feedback geven. “

Winnifred: (Online coaching)

“Wow Marloes, wat overweldigend, zo’n uitgebreide feedback én advies op maat. Dat doet me goed. Ik loop al vaak aan tegen het halfslachtige in mijn zoektocht, en kon geen knoop doorhakken. Te breed oriënteren maakt duizelig. Nu jij me dit teruggeeft, ga ik nog eens heel simpel langs alle ‘ja’s’ die ik echt graag wil. Om daarop actie te ondernemen. en weer enthousiast te zijn. Dank voor je advies, wordt vervolgd!”

Minke: (Online coaching)

“Dank je voor je tips! Hier kan ik zeker weer mee verder. Het zou fijn zijn wanneer je me op de hoogte wil houden van je blogs. Inspiratie en andere inzichten zijn welkom en geven weer nieuwe energie! Ik kan en ga weer aan de slag! Dank je!”

Inge: (Online coaching)

“Hee Marloes, wat leuk hoe concreet je antwoord! Ik zal het nog een paar keer rustig lezen en laten zakken en dan kijken wat ik er mee wil doen.”

Jan: (Training Solliciteren met Lef!)

“Marloes heeft er echt een talent voor om mensen op verschillende manieren te benaderen waardoor ze in actie komen. Dat doet ze op een heel natuurlijke manier. “

Mariet: (Sollicitatiebegeleiding)

“Ik heb Marloes leren kennen als een sollicitatietrainster die met enthousiasme en veel creativiteit ons begeleidt. Ze weet steeds weer te inspireren door ons te voorzien van nieuwe ideeën om onszelf te onderscheiden voor potentiële werkgevers.

Ook heeft ze veel kennis van de markt en voorziet ze mij af en toe van eye-openers. Bijvoorbeeld heb je gedacht aan jezelf profileren op een bepaalde manier. Dit verschaft mij nieuwe inzichten en daardoor haal ik er meer uit dan wanneer ik op eigen houtje aan het solliciteren was geslagen.”

Jantine: ( Sollicitatiebegeleiding)

“Marloes probeert je met leuke werkvormen en ook zonder hulpmiddelen aan het denken te krijgen, zodat je gaat nadenken over wat je wilt bereiken. Ze zal je altijd helpen als je dit nodig hebt. Ondersteuning bij een sollicitatiebrief hier, ondersteuning bij een elevator pitch daar.”

​​

Marije: (Keukentafelsessie)

“Hoi Marloes, de “Proeverij” over het inzetten van social media bij het vinden van werk door jou en Karen Alons is mij goed bevallen, erg leuk om dit gezellig in een kleine groep aan de keukentafel te doen. Ik weet al wel wat van social media, maar heb van jullie toch weer diverse nieuwe en nuttige dingen opgestoken. En juist door de kleinschalige ontspannen setting was het makkelijk om ook met de andere deelnemers in gesprek te komen en ook onderling weer tips te kunnen delen. Heel goed om op deze manier van elkaar te kunnen leren, dankjewel!”